Καλώς ορίσατε στις ομάδες συζητήσεων Elogos.gr.

Η περιήγησή σας θα γίνει ακόμη πιο ευχάριστη και αποδοτική με την Login σας στις ομάδες συζητήσεων. Η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι προαιρετική και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν. | Εγγραφή | Συνήθεις ερωτήσεις  

    Elogos.gr
  Περιοδικό & Πύλη για την Ποίηση και την Πεζογραφία
Αναζήτηση    

Λέσχη Reloaded
Ξεκίνησε από: toutios   Ημερομηνία έναρξης: 29-08-2005 18:32   Απαντήσεις: 0

Print Search
  29-08-2005, 18:32
toutios δεν είναι συνδεδεμένος. Τελευταία συμμετοχή: 11/19/2005 8:23:18 PM toutiosΟι δημοφιλέστερες 10 δημοσιεύσεις
Συνδέθηκε: 21-02-2005
Thessaloniki
Δημοσιεύσεις: 37
Λέσχη Reloaded
Reply Quote
Δεν ξέρω πόσοι από τους αναγνώστες αυτού του forum έχουν υπόψιν τους την "Άτυπη Λέσχη Νέων Λογοτεχνών", από την οποία ξεκινά και όλη η ιστορία του elogos.gr, άρα και αυτού εδώ του forum.

To site της λέσχης (http://www.elogos.gr/lesxi) υπήρξε ένας χώρος στον οποίο νέοι (με την ευρεία έννοια) συγγραφέις μπορούσαν να καταθέσουν -- να δείξουν προς τα έξω τη δουλειά τους. (Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ, μέχρι τότε τα ποιήματά μου ήταν κλεισμένα σε ένα συρτάρι).Είναι αρκετός καιρός όμως που το site δεν ανανεώνεται, δεν μπαίνουν καινούρια πράγματα εκεί.

Ήρθε η ώρα όμως η λέσχη να επιστρέψει. Με νέα μορφή, κοντύτερα ελπίζουμε στις σημερινές απαιτήσεις. Μια ουσιώδης διαφορά είναι ότι πλέον οι συγγραφείς -- χρήστες μπορούν να ανεβάζουν μόνοι τους το υλικό τους και, κατά κάποιον τρόπο να συντηρούν τις σελίδες τους. Ο ρόλος του administrator θα είναι απλώς να δίνει ένα τελικό OK  προκειμένου το κείμενο να εμφανιστεί στις σελίδες.

Κάντε λοιπόν μια επίσκεψη στο http://lesxi.elogos.gr. Βγάλτε εκείνα τα ποιήματα από τα συρτάρια.

Βέβαια, η όλη ιστορία είναι ακόμα σε beta κατάσταση. Λείπουν αρκετά πράγματα, με βασικότερο τις οδηγίες χρήσης. Υποθέτω όμως ότι οι εξοικειωμένοι δε θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα να γραφτούν και να ανεβάσουν κείμενα. Από εκεί και πέρα ότι απορίες δημιουργούνται, θα ήθελα να τις συζητάμε, είτε σ' αυτό το forum (η καλύτερη επιλογή) είτε στέλνοντας mail στο [email protected] ή στο [email protected]-Αστέριος Τούτιος (κανονικά δε μιλάω πολύ)
IP Διεύθυνση: Συνδεδεμένος   Αναφορά 
Post
Elogos.gr » Ανένταχτα » Για το elogos.g... » Λέσχη Reloaded

Με την υποστήριξη Community Server